Rätt partner vid val av belysningslösning.

Agolux Retail - Belysning för butiksinredning

Agolux har lång erfarenhet av att utveckla och designa belysningslösningar, i samarbete med butiksinredare och inredningstillverkare. Allt från enklare lösningar till stora komplexa projekt, där vi driver projektet framåt i ett tätt samarbete.


Vi ser till att belysningen framhäver varorna på bästa sätt och att ljusmängd, färgtemperatur, spridningsvinkel blir rätt för varje ändamål. 


Vi hjälper dig med rätt belysningslösning för just ditt behov.


Nyhet - strömskena med aluminiumprofil

För snabb och flexibel montering, har vi tagit fram en LED-belysning i aluminiumprofil som drivs med hjälp av magnetskena. Magnetskenan möjliggör flexibel montering och flytt utan verktyg eller bearbetning. Tillsammans med den magnetiska strömskenan, som endast är 2 mm tunn, köper du också LED-list. LED-listen är monterad i en aluminiumprofil med frostad lins och är komplett med kablage och magnetkontakt som kopplas till magnetskenan.


LED-listen finns i två olika standardlängder med neutralvitt eller varmvitt sken, med två olika styrkor. Vi kan även erbjuda kundanpassande längder, färgtemperaturer, effekt m.m. för att framhäva er produkt på bästa sätt.  Tillsammans med butiksinredare tar vi fram kundanpassadelösningar.


Vill du fästa produkterna i träinredning? Inga problem! Det finns tillbehör som gör att du på ett enkelt sätt kan använda magneter även i träinredning.


Kontakta projektledare Joacim Råsberg, joacim.rasberg@agolux.se 

075-242 45 52 , för mer information.