Downlights och färgad LED i aluminiumprofil till varuhusmonter

I detta projekt var målet att framhäva slutkundens karaktäristiska accentfärg genom belysningen i en monter som visas upp i ett stort varuhus. En LED-strip i matchande blå färg gör att montern står ut ur mängden och ser till att varuhusets besökare snabbt blir medvetna om vilket varumärke som ställs ut.

Monteringen av LED-stripen sker i en aluminiumprofil för enklare och bättre montering. Att monteringen sker i aluminiumprofil säkerställer även att lysdioderna kyls ordentligt och på så sätt ökar livslängden.

Produkten levereras tillsammans med nödvändiga tillbehör som är färdigställda och testade av Agolux för snabb montering. Självklart sparas ritningar och arbetsbeskrivningar i uppföljningssyfte och för att säkerställa framtida beställningar.Agolux marknadsför ett brett sortiment av belysning och närbesläktade produkter. Vi har lång erfarenhet och är inriktade på att utveckla, designa och leverera olika former av kundanpassad belysning till tillverkande företag. Agolux är er samarbetspartner när det gäller helt eller delvis applikationsanpassade belysningslösningar.

Postadress: Box 6, 573 21 TRANÅS
Besöksadress: Dalagatan 4, 573 42 TRANÅS
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
075-242 45 50

Öppet kl. 07:00 – 17:00
Lunchstängt kl.12.00-13.00