Skip to main content

Om oss

Vi på Agolux har högt fokus på service och är måna om att leverera rätt produkt anpassad efter kundens behov. Vi strävar efter ett långsiktigt samarbete med både kund och leverantör och målet för oss är att ligga i framkant när det gäller teknik och design. Ett tätt samarbete på plats ute hos dig som kund ger oss möjlighet att från början vara delaktiga i projektet och bidra med förslag på lösningar. För oss är det självklart att våra kunder inte ska behöva ha någon annan partner när det gäller belysning. Inget projekt är för komplicerat för oss!

Henrik Sparv - vd


Affärsidé och vision

Vår affärsidé är att utveckla produkter där belysning är en betydande del. Försäljning sker i huvudsak mot tillverkande företag. Vår vision är att vara den självklara samarbetspartnern där det finns, eller ska finnas, belysning.

Vi har hög kunskap genom lång erfarenhet inom belysning.

Vi har en hög tillgänglighet där vi på plats hos kund driver projekt framåt.

Vi jobbar dagligen med utveckling och design av nya belysningslösningar.Agolux marknadsför ett brett sortiment av belysning och närbesläktade produkter. Vi har lång erfarenhet och är inriktade på att utveckla, designa och leverera olika former av kundanpassad belysning till tillverkande företag. Agolux är er samarbetspartner när det gäller helt eller delvis applikationsanpassade belysningslösningar.

Postadress: Box 6, 573 21 TRANÅS
Besöksadress: Dalagatan 4, 573 42 TRANÅS
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
075-242 45 50

Öppet kl. 07:00 – 17:00
Lunchstängt kl.12.00-13.00