Skip to main content

Anpassad belysning till diskret ljudabsorbent

Till företaget Abstractas upphängda ljudabsorbent ”Scala” har vi på Agolux tagit fram anpassad belysning som på ett stilrent sätt smälter ihop med den diskreta ljudabsorbenten.

 HOA1132 web

Belysningen består av en LED-strip som monteras i en djup aluminiumprofil. Detta gör att dioderna inte syns genom linsen och ger ett mjukt och stilrent utseende. Beroende på var absorbenten används kan belysningen anpassas i olika längder och ljusstyrkor.

- Agolux belysning smälter fint ihop med våra diskret designade produkter. Belysningen ger en ny dimension till våra hängande absorbenter Lily och Scala, säger Linus Berglund, Marketing Manager på Abstracta.

 HOA1113 web

"Belysningen ger en ny dimension till våra hängande absorbenter Lily och Scala"

Produkten levereras med drivdon och förmonterat kablage, och kan kompletteras med trådlös dimmer som enkelt monteras med snabbkontakter mellan drivdon och LED.

Holmgrensfoto 4131 webAgolux marknadsför ett brett sortiment av belysning och närbesläktade produkter. Vi har lång erfarenhet och är inriktade på att utveckla, designa och leverera olika former av kundanpassad belysning till tillverkande företag. Agolux är er samarbetspartner när det gäller helt eller delvis applikationsanpassade belysningslösningar.

Postadress: Box 6, 573 21 TRANÅS
Besöksadress: Dalagatan 4, 573 42 TRANÅS
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
075-242 45 50

Öppet kl. 07:00 – 17:00
Lunchstängt kl.12.00-13.00