Skip to main content

Downlights i köksfläkt med mest ljus på marknaden

Fjäråskupan kontaktade oss med målsättningen att förbättra en av deras befintliga produkter. De hade kvalitetsproblem med den belysning som användes och behövde vår hjälp att ta fram en bättre produkt. Kraven var tydliga, Fjäråskupan ville behålla en liknande design som tidigare men med högre krav på ljus, jämn kvalitet på färgtemperatur och en lampa som håller över tid. Detta tillsammans med ett krav på att leverera mest ljus på marknaden för att profilera produkten ytterligare.

Genom flertalet utvärderingar och långtidstester av dioder och konstruktioner, för att avleda den värme som utvecklades hade vi kommit fram till en lösning som båda parter kände sig trygga med.

"Från Agolux har vi fått en helt anpassad produkt med snygg design och riktigt hög verkningsgrad. "

Lampan har försetts med ett anpassat kablage med snabbkopplingar och infästningen är noga utprovad för att lampan ska vara enkel att montera. Lampan levereras på ett sätt som gör det enkelt att hantera den i produktionsfasen.

- Från Agolux har vi fått en helt anpassad produkt med snygg design och riktigt hög verkningsgrad. Armaturen har dessutom små inbyggnadsmått och är enkel att montera och byta. Med en genomtänkt leveransprecision för vårt behov har Agolux designat en lagerhållningslösning som gynnar oss båda, säger Andreas Rönning, logistik/Inköpschef på Fjäråskupan.Agolux marknadsför ett brett sortiment av belysning och närbesläktade produkter. Vi har lång erfarenhet och är inriktade på att utveckla, designa och leverera olika former av kundanpassad belysning till tillverkande företag. Agolux är er samarbetspartner när det gäller helt eller delvis applikationsanpassade belysningslösningar.

Postadress: Box 6, 573 21 TRANÅS
Besöksadress: Dalagatan 4, 573 42 TRANÅS
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
075-242 45 50

Öppet kl. 07:00 – 17:00
Lunchstängt kl.12.00-13.00